Corona virus en SEM Sirius Energie Methode

De Sirius energie vervangt nooit een eventuele diagnose of behandeling door arts of medisch specialist. Het is aanvullend.

SEM

Het immuun systeem wordt door SEM versterkt, waardoor het lichaam beter in staat is om beginnende ziekte processen te bestrijden. Het kan ook preventief werken, doordat het immuun systeem krachtig is.

Klik SEM zelfstudie en lees alle informatie in de instructie, waarna je besluit of je het wilt gaan gebruiken of niet. Sirius Energie heeft de hoogst beschikbare trilling. De energie wordt altijd op afstand gestuurd. Op iedere afstand. Het kan soms enige tijd duren voor er resultaat komt, het advies is om dagelijks energie te sturen. Naar jezelf en eventueel naar anderen.

SEM is geen geneesmiddel en werkt puur energetisch. Niet bij iedereen zal het resultaat hebben. Bijvoorbeeld niet voor mensen die in de eindfase van hun leven zijn en al één of meerdere ernstige aandoeningen hebben.

SEM is vanaf 21 maart 2020 beschikbaar via on-line zelfstudie. 

De kosten van energie-opleidingen liggen meestal tussen enkele honderden Euros tot vele duizenden Euros. SEM was al sinds 2012 de goedkoopste energie methode met lessen via een docent voor € 50,- éénmalige kosten. Dit is gestopt in de eerste periode van verspreiding van het Corona-virus. Om het voor iedereen betaalbaar te maken is het lesmateriaal uitsluitend on-line beschikbaar, dat is gratis.

Wie SEM wil toepassen heeft een activatie nodig, die op afstand gegeven wordt, na ontvangst van een donatie van minimaal € 10,-. Hiervoor is gekozen zodat er geen inschrijving via mail of telefoon nodig is. Zodra het geld op de bank staat wordt kort daarna de activatie gedaan.

Dagelijks energie sturen

Iedereen, die SEM heeft leren toepassen, kan mee doen 

Dit doen we DAGELIJKS om 19.45u, 

Volg onderstaande stappen.

Pas de versterking van het piramide-netwerk toe.

19.45: maken van de verbindingen (zie zelfstudie)

. Sirius Energie ontvangen VOOR ONS ZELF in C6

. DE AARDE: Kern van de aarde en atmosfeer

. ALLE INWONERS van Oekraïne

. OVERIGE: door ieder persoonlijk toe te voegen doelen en intenties

. DANK DE WAKER over het Sirius Stelsel.

Na 25 jaar met energiewerk bezig te zijn kan ik uit ervaring spreken dat er heel veel mogelijk is met energie. 

Er waren wat vragen over SEM/Corona

- weinig ernstige ziekte na besmetting bij kinderen

- waarom niet overal in de wereld een sterke afname is in besmettingen.

Ik vroeg dit aan mijn Helpers van Sirius. De antwoorden die ik kreeg:

- ontvankelijkheid voor het virus heeft ook te maken met de trilling van de personen die er mee in aanraking komen.

- naarmate mensen jonger zijn is hun ziele-trilling hoger, dat is sinds 1973 in een aantal stappen gegaan, hoe hoger de trilling des te minder vatbaar.

- in grote lijnen gaat het om de volgende groepen, mensen geboren sinds najaar 1973, sinds 1990, sinds 2000 en sinds 2012

Aangeboren aandoeningen en reeds ontwikkelde ziekteprocessen kunnen invloed hebben op de kracht van het immuun-systeem.

Er zijn volken die nog op lagere trilling zitten, dan andere volken/wereld-delen. Het heeft met bewustwording te maken. Als de trilling hoog genoeg is, dan zal ook de ontvankelijkheid voor de Energie van Sirius groter zijn. Als er in een land een groep mensen is die het heeft leren toepassen, zal dat ook helpen om de rest van het volk te helpen om een sterker immuun-systeem te krijgen met SEM.

Zie ook de info over gezondheid en bewustwording op deze web-site. Als mensen in die landen leren om zelf SEM toe te passen, kunnen zij ook helpen het virus uit te doven. De groep die daar nu regelmatig aan werkt is nog niet groot genoeg voor de hele aarde.

Deel deze pagina